Vælg en side

Hvem vil ikke gerne have et personligt hjem og en smuk og indbydende have? Et hjem og en have, hvor folk, der kommer på besøg, får lyst til at kopiere? Vi vil alle sammen gerne have et hjem og en have, der kan få folk til at misunde og beundre. Det er dog ofte svært at opnå, svært at tage sig sammen til virkelig at bruge tid på at skabe et helstøbt hjem og have. Her får du lidt idéer til, hvordan du kan samle inputs og sammensætte den have, du gerne vil have til at være en del af dit hjem.

Køb et bålfad til haven og andre hyggelige elementer

Start med at lave en liste over indslag og ting, du gerne vil have til at indgå i haven. I den forbindelse kan det være en god idé at lede efter inspiration mange forskellige steder. Tænk over haver, du har været i, dine venners haver og steder, du har tænkt over var hyggelige og tiltalende.

Det kan også være en god idé at gå på jagt på nettet efter idéer og inspiration. Der findes masser af sites og blogs fyldt med idéer til originale og spændende haver. For eksempel kunne det være en idé med et bålfad til haven, som ikke bare ser godt ud, men som også skaber noget at samles om. Et bålfad til haven giver en god mulighed for at bruge haven også i kolde tider, om aftenen og i mørket om vinteren.

Det er generelt smart at tænke i disse baner, altså i forhold til, hvad man ønsker at bruge haven til. Har du grønne fingre, er det selvfølgelig en god idé med mange bede. Det kan dog også være, at den skal indrettes særligt til børn med plads til legetøj, sandkasse eller lignende. Også her kan det være en stor fordel at samle inspiration fra alle mulige forskellige kilder.