Vælg en side

Hvis du en til flere gange om året sover ude i naturen, og mangler noget nemt og effektivt som du kan bruge til at overnatte ude i det fri, så skulle du overveje at købe et selvoppusteligt liggeunderlag. Grunden til at det er vigtigt med et godt underlag, er at du skal adskille din krop fra den kolde jord.

Hvis du er vild med friluftsliv og eventyr er en selvoppustelig liggeunderlag altså et must have på både små og store ture. Læs meget mere her!

Der er mange slags underlag

Underlaget kan bruges til alt fra skov- og teltture til en tur på stranden. Der findes forskellige typer af selvoppustelig liggeunderlag , og der er fordele og ulemper ved alle slags. Der er blandt andet prisforskel på et skumunderlag og på et selvoppusteligt liggeunderlag. 

Trods for at du sparer penge på et skumunderlag, kan det måske ikke strække sig til de ting, som dit underlag skal kunne. Hvis du tilnærmelsesvis ofte sover udendørs, skal du overveje at investere i højere komfort. 

Hvad skal dit liggeunderlag kunne? 

Når du har valgt hvilken type madras, du kunne tænke dig, skal du også overveje, hvad denne madras skal kunne. Du kan købe et liggeunderlag ud fra forskellige faktorer som isolering og R-værdi. Isolering kan vurderes på lag af skum med mere. 

Derudover er der R-værdien, som er en vurdering af, hvilke årstider liggeunderlaget kan holde til. Der fås liggeunderlag udelukkende til sommer eller vinter, men også nogen som kan bruges til flere årstider. 

Pas på dit udstyr

Det er vigtigt at passe på sit liggeunderlag, da det kan holde i mange år, hvis man behandler det ordentligt. Sådan får du mest for pengene. Dette kan du blandt andet gøre ved, at lade den ligge med ventilen åben. Dette er bedre for isolationen. 

Køb dit liggeunderlag i dag, og bliv klar til alle de udfordringer naturen kan bringe!